Wie worden je collega's?

Maak kennis met het leukste team van Nederland!

De ideale collega van Tools2Grow

Fanatiek, sportief én altijd in voor een borrel!

Benieuwd met wie je gaat werken?

Natuurlijk zijn collega’s heel belangrijk, zij bepalen immers grotendeels de sfeer op de werkvloer. Daarom snappen wij heel goed dat je benieuwd bent met wie je gaat samenwerken. Maak hieronder kennis met het team en ontdek wie ze zijn, wat ze belangrijk vinden en vooral wat je nog niet van ze weet!

Het team

Leuk je te ontmoeten

Dennis is Co-founder van Tools2Grow. Energie krijgt hij van alles wat met groei te maken heeft en authenticiteit staat voor hem centraal om echt jezelf te kunnen zijn. Zijn guilty pleasure? Gemberthee, misschien wel eerder dan een speciaalbiertje.

BN3I2245

Dennis Bastiaansen

Co-founder

Joris is Co-founder van Tools2Grow. De groei van zowel opdrachtgevers als mensen binnen Tools2Grow geeft hem energie, evenals het dagelijkse potje pingpong. Hij vindt het vooral belangrijk dat je altijd jezelf kan zijn en alle kanten van jezelf daarin accepteert. De bijzonderste kant van Joris zelf? Dat is zonder twijfel zijn verleden als TV-kok!

BN3I2196

Joris Walsweer

Co-founder

Lionel is als Growth Specialist gespecialiseerd in SEO en ondersteunt hierin van zoekwoordonderzoek tot tekst templates. Zijn specialisatie steeds verder uitbouwen geeft hem energie en dat doet hij graag met collega’s, want vriendschap is voor hem heel belangrijk. Je mag trouwens gewoon Lio zeggen, want niemand noemt hem bij zijn volledige naam, zelfs zijn ouders niet!

BN3I0830

Lionel Sabel

SEO Expert

Ilse is als Growth Manager verantwoordelijk om klanten op strategisch niveau verder te helpen. Ze krijgt dan ook energie van een tevreden klant en positiviteit staat daarin bij haar bovenaan. Voor lekker eten moet je ook bij Ilse zijn, ze had vroeger zelfs haar eigen bedrijf in het verkopen van taarten.

BN3I2229

Ilse de Boer

Growth manager

Job is Head of SEA, waarin hij met gerichte advertentiecampagnes opdrachtgevers helpt groeien. Hij krijgt het meeste energie van het teamgevoel binnen Tools2Grow, om een sfeer te creëren waarin iedereen op zijn plek zit. Hierin is de vrijheid om zelf invulling te geven en eigen keuzes te maken voor hem van belang. Voor dat teamgevoel kun je overigens later ook bij hem terecht, in zijn toekomstige Café De Letste.

BN3I2239

Job T'Jonck

SEA Expert

Julia is zowel Growth Manager als People’s Growth, waarin ze aanspreekpunt is voor opdrachtgevers én nieuwe collega’s. Het zien groeien van opdrachtgevers en nieuwe teamleden geeft haar hierin het meeste energie. Gezondheid staat daarin voorop, want dan kun je volgens haar echt het meeste uit jezelf halen. Dat doet ze zelf overigens het liefst gillend in een achtbaan, in welk pretpark dan ook.

BN3I0912

Julia Kusters

Growth manager & People's growth

Stefan is onze Social Advertising Specialist, waarbij hij campagnes inricht voor opdrachtgevers op met name LinkedIn, Instagram en Facebook. Stefan’s hart gaat sneller kloppen van twee zaken: creativiteit en data. In zijn vrije tijd laat hij zich graag door anderen inspireren op social media. Wat hij graag voorbij ziet komen? Reistips, die later in de praktijk kunnen worden gebracht.

Stefan portret Over ons

Stefan Quinten

Social Advertising Expert

Kelly is de content specialist, die alle content voor de opdrachtgevers tot in de puntjes verzorgt. Energie krijgt ze van resultaat zien én het afvinken van To do-lijstjes. Work hard, play hard is haar motto, gepaard met een flinke dosis humor. Voor het laatste roddelnieuws kun je overigens ook altijd bij onze Kelly Juice terecht!

Kelly portret Over Ons

Kelly Verbunt

Content Specialist

Wij werken onder andere voor:

pa academie
logo samen sterk
dak kindercentra logo
groeileaders
trampoline.nl
Leanforms logo 2018 new PNG
twelve
hervitas
logo-firefly-225x225
arbo
fit20
newskool
frisia financieringen
yellenge
2assistu
knac-logo