Waarom Tools2Grow?

De ruimte krijgen om het beste uit opdrachtgevers en uit jezelf te halen.

Ruimte om jezelf te ontwikkelen

Echt jezelf kunnen zijn en het beste uit jezelf naar boven halen. Dat is de ruimte die Tools2Grow jou als werkgever biedt. Dit komt samen in onze GROW-mentaliteit en de cultuur die je samen met het team bewaakt. Met behulp van deze waarden zorgen we ervoor dat niet alleen iedereen zich kan ontwikkelen, maar vooral gelukkig is in wat hij of zij doet.

Gedreven

Je bent op eigen initiatief constant bezig om de resultaten van jezelf en het bedrijf te verbeteren. Met deze houding weet je ook de gedrevenheid bij je collega’s te stimuleren.

Revolutionaire ontwikkeling

Je hebt veel zelfkennis en bent in staat om jezelf succesvol verder te ontwikkelen.

Ongekend empatisch

Je vindt open en eerlijke communicatie belangrijk en bent je ervan bewust hoe je overkomt op andere.

Werk in balans

Je draagt bij aan het motto: Work hard, play hard.

Gedreven

Je bent op eigen initiatief constant bezig om de beste resultaten te behalen voor je opdrachtgevers en om Tools2Grow als bedrijf te verbeteren. Met deze houding stimuleer je ook de gedrevenheid bij je collega’s.

Onze kernwaarden

Waar wij voor staan

Gegarandeerd persoonlijke groei

Als onderdeel van het team van Tools2Grow ben je niet alleen bezig met resultaat behalen voor opdrachtgevers, maar ook met persoonlijke groei. Om als Tools2Grow te groeien is het het namelijk cruciaal dat jij in je kracht staat, dus kijken we samen waar jouw kracht ligt. Zo halen we op een gezonde manier het beste uit jezelf naar boven. Dat doen je in persoonlijke coaching sessies, een maandelijkse inspiratiesessie met het hele team waarin een externe spreker ons komt ‘inspireren’ met een relevant onderwerp en met behulp van inhoudelijke trainingen van de beste specialisten.

Mensgerichte cultuur met fijne collega’s

Het is belangrijk dat je elke dag met een lach op je gezicht naar kantoor komt (buiten de maandagochtend dan misschien..) en daarom investeren we samen heel veel tijd en energie in de cultuur. Tools2Grow is een team van collega’s, vriendengroep en familie ineen. Om dat te waarborgen hechten we veel waarde aan open en eerlijke communicatie, flexibele werktijden en de vrijheid om je eigen ding te doen én natuurlijk de vrijdagmiddag borrel. Dit alles is gericht op een fijne en gezonde werkomgeving met als hoogste doel: gelukkig zijn. Benieuwd met wie je deze omgeving deelt? Ontdek snel wie je collega’s worden!

Uitdagende projecten

Ons doel is om samen met jou iedere opdrachtgever door het plafond heen te helpen. Iedere opdrachtgever wordt nergens zo goed wordt geholpen als bij Tools2Grow. Door constant op zoek te zijn naar wat er nog beter kan en de nieuwste trends aan te houden ga jij voor het beste resultaat. Naast deze uitdagende projecten ben je ook verantwoordelijk voor bedrijfszaken die bijdragen aan de groei van Tools2Grow als bedrijf. Als teamlid krijg je snel de verantwoordelijkheid over je eigen projecten om zelf invulling te geven aan een succesvolle strategie, dat draagt immers bij aan je ongekende ontwikkeling!

Enthousiast geworden?

Neem met ons contact op door te bellen of hieronder een bericht achter te laten. Benieuwd naar alle vacatures? Deze zijn hier te vinden.

Wij werken onder andere voor:

pa academie
logo samen sterk
dak kindercentra logo
groeileaders
trampoline.nl
Leanforms logo 2018 new PNG
twelve
hervitas
logo-firefly-225x225
arbo
fit20
newskool
frisia financieringen
yellenge
2assistu
knac-logo